Thor er en etterspurt rådgiver, spesielt innen omdømmehåndtering, mediehåndtering og samfunnskommunikasjon. Han er kjent som en strukturert «potet» som kan bistå de fleste kunder med stort og smått. I CC har Steinhovden jobbet tett med alt fra store konsern og voksende gründerbedrifter, til samfunnsorganisasjoner og mindre selskaper. 

Thor har relevant erfaring fra arbeidsplasser som NHO Reiseliv, Tankesmien Agenda, Den amerikanske ambassaden i Oslo og generalkonsulatet i San Francisco, i tillegg til flere frivillige organisasjoner. Her har han blant annet jobbet som kommunikasjonssjef, webredaktør, arrangementsansvarlig pressevakt og som digitalansvarlig. 

I en årrekke ble han mye brukt som kommentator på amerikansk politikk i ulike medier, deriblant som valgkommentator for TV2 og som innholdsansvarlig og researcher på NRK-dokumentarserien UXA. Han har erfaring med de aller fleste medieflater. 

I Thor får du en effektiv og analytisk rådgiver med en skarp penn. Han har øye for detaljer og stor arbeidskapasitet. Thor har hatt engelsk som studie- og arbeidsspråk i over ti år, og er sertifisert rådgiver i den internasjonale standarden for bærekraftrapportering, Global Reporting Initiative (GRI). 

Han har en mastergrad i sammenlignende politikk fra London School of Economics og en bachelor i statsvitenskap og historie fra St. Olaf College i Minnesota. 

Utenfor kontoret er Thor en aktiv og sosial fyr som liker å reise, bruke naturen og finne tid til en papiravis eller Premier League-kamp i ny og ne. Sammen med samboer og to barn holder han til på Løren.