Thor er en allsidig rådgiver med bred, operativ erfaring innen media, samfunnskommunikasjon og organisasjonsarbeid fra inn- og utland.

Han har tidligere jobbet for NHO Reiseliv, Tankesmien Agenda, Den amerikanske ambassaden i Oslo, generalkonsulatet i San Francisco og har erfaring fra flere frivillige organisasjoner. I disse organisasjonene har han blant annet jobbet som kommunikasjonssjef, webredaktør, arrangementsansvarlig pressevakt og som digitalansvarlig.

I en årrekke har han vært en mye brukt kommentator på amerikansk politikk i ulike medier, deriblant som valgkommentator for TV2 og som innholdsansvarlig og researcher på NRK-dokumentarserien UXA.

I Thor får du en effektiv og analytisk rådgiver med en skarp penn. Han har øye for detaljer og stor arbeidskapasitet. Thor har hatt engelsk som studie- og arbeidsspråk i over ti år, og er sertifisert rådgiver i den internasjonale standarden for bærekraftrapportering, Global Reporting Initiative (GRI).

Han har en mastergrad i sammenlignende politikk fra London School of Economics og en bachelor i statsvitenskap og historie fra St. Olaf College i Minnesota.

Utenfor kontoret er Thor en aktiv og sosial fyr som liker å reise, bruke naturen og finne tid til en papiravis eller Premier League-kamp i ny og ne. Sammen med samboer Silje og deres datter Saga holder han til på Løren.