Et rådgivings-selskap i vekst

I CC er vi et lag med dyktige og hyggelige mennesker som forstår forretning og strategi, og som gir råd basert på analyse, erfaring og samfunnsforståelse. Våre rådgivere hjelper kunder med virksomhetskommunikasjon og strategi.

Hero Primary Image

CC består av folkene våre. Det er de som former retningen på selskapet, ikke motsatt.

CC er et sted hvor du kan ta eierskap over eget arbeid uten å være mikrostyrt, og hvor det er lav terskel for å komme med ideer.

Vi er opptatt av å trives sammen og levere arbeid av høy kvalitet til våre kunder. For å gjøre dette trenger vi en kultur som får frem det beste i hver enkelt.

 

Vår kultur

 

Lagspill:

Du er en god kollega, viser dugnadsånd og spiller andre gode.

Fleksibilitet:

Du kan jobbe når og hvor du vil så lenge du er tilgjengelig. Men vi lærer best og har det gøy når vi er sammen på kontoret.

Ikke bruk og kast:

Relasjoner og tillit bygges over tid og er avgjørende for vår virksomhet. I en bransje som ellers preges av mye gjennomtrekk, har vi evigheten som perspektiv når vi ansetter deg.

Resultater, ikke timer:

Utslitte rådgivere er ikke gode rådgivere. Vi er mest opptatt av resultatene du skaper, ikke antall timer som legges ned.

Økonomi:

Du er en del av det beste laget i bransjen, og det skal gjenspeiles i vårt lønnssystem. Over halvparten av våre medarbeidere er medeiere, og vi har en rettferdig og transparent bonusmodell som belønner innsats og resultater.

Balanse og familie:

Du er et helt menneske med et liv utenom jobben. I CC setter vi familien høyt, og vi ønsker å møte og inkludere familien din, om det er på markaturer, Holmenkollstafetten eller julebord. Vi tilrettelegger også for nye familiemedlemmer og har en velkomstpakke til CC-babyer. Du kan også bruke CCs lokaler til familieselskaper og lignende.

Samvær:

I en hektisk hverdag på farten har vi faste sosiale aktiviteter. På våren reiser vi på inspirasjonstur utenlands, for å lære av andre byråer og bransjer. På høsten har vi internt kickoff i Norge.

Oppdatering og inspirasjon:

Vi holder oss faglig oppdatert. Alle i CC oppfordres til å bruke tid på kompetansehevende tiltak og kan få dekket kostnadene til dette.

Deling:

Vi lærer best gjennom deling. Du sprer gode historier og viser hva vi lykkes med for kundene.

Verktøy:

Du får tilgang til gode jobbverktøyer som gjør deg i stand til å gjøre en så god jobb som mulig.

Miljø:

Vi tar vare på miljøet. Vi gjør det mulig å ta enkle, miljøvennlige valg.

«Vi driver vår virksomhet med høy integritet. Vi gir realistiske og ærlige forventninger og tilbakemeldinger.»

Ønsker du å vite mer?