Saras spisskompetanse er digital kommunikasjon og synlighet i sosiale medier. Hun har hatt ansvaret for den daglige driften av sosiale mediekontoer for noen av Norges største virksomheter.

Sara jobber med både private og offentlige kunder, som hun bistår med alt fra mediehåndtering til gjennomføring av strategiprosesser. Hun hjelper også kunder med planlegging og gjennomføring av arrangementer.

Sara har en bachelor i strategi og PR fra Westerdals/Høyskolen Kristiania og et brennende engasjement for sosiale medier. Hun har håndtert kunders dialog og synlighet på ulike sosiale flater fra hun var 15 år. Hennes erfaring er at for å lykkes med å skape engasjement må det gå en rød tråd fra forretningsstrategien til uttak i sosiale medier.

Sara har vært styremedlem i Lørenskog Venstre og PR-sjef for studentkonkurransen Gullkalven. Hun var med på å starte opp og hun satt som styremedlem i kommunikasjonsforeningens studentlag i Oslo.

Sara er glad i å være utendørs, driver med allsidig trening og spiller frisbee-golf. Hennes guilty pleasure er true crime-serier og podcaster.