Visuell kommunikasjon

65% av verdens befolkning lærer best gjennom visuell kommunikasjon. Å ikke tenke på hvordan kommunikasjonen utformes visuelt er en tapt mulighet til å få budskapet frem.
Hero Primary Image

Vi bistår med

  • Design av digitale produkter som presentasjoner, rapporter og hjemmesider
  • Design av innhold til sosiale medier, nyhetsbrev og innholdsmarkedsføring
  • Utvikling og oppsett av maler i Microsoft Office og Adobe InDesign
  • Rådgivning og prosjektledelse på foto- og videooppdrag
  • Rådgivning og prosjektledelse på utforming av visuell identitet el.l.

Visuell kommunikasjon er en viktig del av all kommunikasjon. Om du skal lage en finansiell rapport, selskapspresentasjon, ny hjemmeside, et nyhetsbrev, innhold til sosiale medier eller finne illustrasjon til din neste pressemelding, så vil visuell kommunikasjon bidra til at du når målet ditt.

Vi tror på kraften av god visuell kommunikasjon, og ser på det som en integrert del av kommunikasjonsarbeidet. Ved å jobbe parallelt med våre andre fagområder utvikler vi helhetlig kommunikasjon med både riktig innhold og uttak.

Med lang erfaring fra både produksjon og rådgivning innen visuell kommunikasjon, hjelper vi deg med å finne riktig nivå og uttrykk. Vi bruker visuell kommunikasjon strategisk for å best formidle ditt budskap.

Vi forstår at det ikke alltid er hensiktsmessig å koble på et rendyrket designbyrå, og er vant med å jobbe med stramme tidsskjemaer og krevende problemstillinger. Med spisskompetanse innenfor en bredere kommunikasjonsparaply er vi tilpasningsdyktige og ser hvor vi kan ta grep for å løfte den visuelle kvaliteten.

Corporate Communications har et stort nettverk av samarbeidspartnere innenfor grafisk design, webdesign, foto og video som kan kobles på ved behov.