Henrik («Henke») er en samfunnsengasjert og skrivefør konsulent som jobber med samfunnskommunikasjon og mediehåndtering. Han bistår små og store selskaper med alt fra analyse, rådgivning og tekstproduksjon, til håndtering av pressehenvendelser.

Henke har en mastergrad i statsvitenskap fra Universitetet i Oslo, hvor han spesialiserte seg i politisk kommunikasjon og norsk politikk. Han skrev masteroppgave om statssekretærenes roller og strategier i møte med nyhetsmediene. Parallelt med studiene jobbet Henke som journalist i Budstikka, og han hadde internships i den liberale tankesmien Civita, i kommunikasjonsavdelingen i NorgesGruppen, samt i CC.

Gjennom studier og jobb har Henke utviklet en god samfunnsforståelse og en stø penn. Det er lite han liker bedre enn å utvikle en gjennomarbeidet kommunikasjonsstrategi, skrive en god pressemelding eller finpusse en kronikk.

I Henke får du en omgjengelig konsulent som kan snakke om det aller meste. Han sluker absolutt alt av sport, og har i flere år spilt både fotball, håndball og bandy i Stabæk.