Roger jobber i skjæringspunktet mellom selskaps- og samfunnsinteresser. Han er ekspert på politikk og samfunnskontakt og har bred erfaring fra bransjer som telekom, energi, teknologi, industri og utdanning.

Roger hjelper ofte kunder med forskningsformidling, krisekommunikasjon og topplederprofilering, og han er en dreven medie- og presentasjonstrener. 

Roger har lang fartstid fra politikken. Han jobbet for SV på stortinget fra 2000 til 2005, og var statssekretær for Kristin Halvorsen (SV) fra 2005 til 2012, først i Finansdepartementet deretter Kunnskapsdepartementet. Han har også sittet i kommunestyret i Rælingen og Akershus Fylkesting. Før han kom til CC jobbet han tre år i samfunnsavdelingen til Gambit Hill+Knowlton. 

I Roger finner du en rådgiver som raskt kommer til kjernen av et problem og kan angripe det effektivt. Han liker jobben sin aller best når han ser hvordan folk klarer å knekke koder i fellesskap.

På fritida er Roger å finne på en diskgolf-bane, hvis han ikke jakter vakende fisk med fluestanga, gjerne ved hytta på Furutangen, i Hedmarks dype skoger.