Håkon Mathias Rønning

Managing partner

Hero Primary Image

Håkon er en av to managing partners i CC. Håkon er rådgiver innen investorrelasjoner og finansiell kommunikasjon, og hjelper børsnoterte selskaper og aktive eierfond i kontakten med sine interessenter. Enten det er i den daglige samtalen, i rapportering, i håndtering av kjøp og salg av virksomheter eller i krevende situasjoner. Han hjelper også virksomheter i et bredt spekter av bransjer med å utarbeide treffsikre kommunikasjonsstrategier. 

Håkon er CCs ukronede ordsmed og historieforteller. Med fynd, klem og hjertelag finner han de forløsende beskrivelsene, metaforene og bildene som gjør det kompliserte enkelt: han finner grepene som gjør at mottakerne simpelthen tar poenget.

Håkon er oppdatert på politikk og samfunnsliv. Han er strateg, økonom og en betrodd rådgiver i spørsmål som ligger i skjæringspunktet strategi og kommunikasjon.

Håkon var med å starte CC i 2011, og var før det rådgiver i Geelmuyden.Kiese. Han har en master i økonomi og administrasjon fra Norges Handelshøyskole, med fordypning i økonomisk styring, og en minor i strategisk ledelse fra Rotterdam School of Management. 

Håkon er inkarnasjonen av CC’s value proposition: «det skal være hyggelig å jobbe i og med Corporate Communications».