Kaia er en av to managing partners i CC. Kaia bistår sine kunder med et bredt spekter av kommunikasjonstjenester og er en betrodd rådgiver for en rekke virksomheter, spesielt innen helse og maritim sektor.

Store og små kommunikasjonsstrategier, analyser, arrangementer og prosjektledelse er blant Kaias spesialfelt. Hun bruker også mye tid på å hjelpe kunder med å få best mulig nytte av sine digitale kanaler.  

Kaia gikk hele veien fra juniorkonsulent til partner i CC på fem år. Hun har tidligere vært kommunikasjonsansvarlig for Holbergprisen og leder for Studentersamfunnet i Bergen. Hun har en bachelorgrad i sammenliknende politikk fra Universitetet i Bergen og en mastergrad i politisk kommunikasjon fra Universitetet i Tel Aviv. 

Samfunnsengasjement og organisasjonsliv er viktig for Kaia. I dag er hun blant annet styreleder for UWC Norge og styremedlem i Norsk organisasjon for asylsøkere (NOAS)

Kaia er utpreget sosial og hver sommer inviterer hun venner nordover til en stor sommerfest på hjemstedet sitt i Lofoten.