Jan Tore er en betrodd kommunikasjonsrådgiver og en av landets mest erfarne rådgivere i krisesituasjoner. Han er også rådgiver til ledere i en rekke store, norske og internasjonale selskaper innen mediehåndtering, strategi, leder- og endringskommunikasjon. 

Jan Tore holder hodet kaldt og gir tydelige og gode råd når selskaper opplever en krevende situasjon. Eller når det smeller. Han har vært rådgiver i mange av de mest krevende og medieintensive krisene i Norge de siste 15 årene.

Han er også en god pedagog og en av Norges mest erfarne medietrenere og øvingsledere. I trening og øvelser er Jan Tore opptatt av å bygge på deltakernes fortrinn, snarere enn å måle alle over samme lest, fordi troverdighet og tillit bygger på autentisitet. 

Før Jan Tore begynte i CC i 2018 var han rådgiver i Zynk, og han har tidligere jobbet som rådgiver i både Gambit og Geelmuyden.Kiese. Før dette var han kommunikasjonssjef i Kripos og Politidirektoratet, og han har også vært pressetalsperson for den internasjonale observatørstyrken TIPH i Hebron på Vestbredden. 

Jan Tore er cand.mag. i sosiologi og religionshistorie, og har studert arabisk i Oslo og Damaskus.

Han er gift med Line, har tre barn og liker seg aller best i sin legendariske KMV Dromedille fra 1982 i skjærgården rundt Lyngør, på jakt etter krabber og perfekte holmer å sette tærne i tanga.