Jakob er dansk og kommer til Norge med bred erfaring innen strategisk kommunikasjon, medierådgivning og politikk.

I Jakob finner du en skarp rådgiver med stor integritet og troverdighet. Han har både blikk for den personlige detaljen og de store strategiske linjene, og disse egenskapene bruker han når han lager kommunikasjons- og mediestrategier som posisjonerer virksomheter og setter dagsorden.

Før Jakob kom til CC hadde han ansvaret for politikk, medier og public affairs-arbeidet i Djøf, som er en av de største fagforeningene i Danmark og som organiserer jurister og økonomer. Han har tidligere jobbet som rådgiver i det danske kommunikasjonsbyrået Ulveman & Børsting, hvor han bistod toppledelsen i store danske og internasjonale bedrifter med mediehåndtering og strategisk kommunikasjon.

Som utdannet journalist har Jakob en skarp penn, som han tidligere har brukt i store danske aviser som Politiken og Berlingske. Han har også jobbet som presserådgiver for partiet Radikale Venstre i Danmark, som tilsvarer Venstre i Norge. Jakob har en master i journalistikk fra Roskilde Universitet, og har også studert politikk og administrasjon.

Kombinasjonen medieerfaring, politikk og organisasjonsforståelse gjør Jakob til en allsidig rådgiver.

Selv om Jakob er dansk, er han lidenskapelig opptatt av langrenn – både ute i skisporene og på TV. Jakob er gift med norske Ingrid og sammen har de sønnen Aksel.