Carina Olset Hovda har 21 år bak seg som journalist, både i lokal, regional og nasjonal presse. Hun er fra Nord-Troms, utdannet journalist fra Nord Universitetet i Bodø, og har 16 års fartstid i NRK. 

Hun kan hjelpe deg med alt fra medieinnsalg, medietrening, intervjuteknikk og historiefortelling. Trenger du en programleder, konferansier eller ordstyrer, er Carina klar uansett om det er fra en scene, et studio eller foran kamera. Carina er også en glimrende sparringspartner for bedrifter og organisasjoner som lurer på hvordan media fungerer.  

I NRK har hun ledet alt fra EM-finalen på Wembley Stadium, Idrettsgallaen fra Oslo Spektrum, daglige sports – og nyhetssendinger, til å være programleder i barne-TV-serien Kråkeklubben. Hun har også laget radio, podkast, vært fotograf/redigerer, og hatt ansvar for store sendinger som vaktsjef.  

Utenfor jobben bruker Carina mye tid med familien, hvor to små barn tar det meste av tiden. Hun er utpreget nysgjerrig og sosial, elsker å reise, men der andre drar for å se Frihetsgudinnen og Spansketrappa, legger alltid Carina turen innom byens fotballstadion. Trening er viktig for Carina, men er det tid til overs brukes det til stell av coleuser og andre grønne planter