Aktuelt

Tre opprykk i Corporate Communications

– Fette najs, sier nyslått partner Magnus Nystrand.

Hero Primary Image

Magnus Nystrand (35) blir partner og rådgiverne Tone Standal Vesterhus (30) og Julie Skogheim (28) gjør opprykk til seniorrådgivere i rådgivingsselskapet Corporate Communications.

– Jeg digger jobben min fordi kundene mine både gir og tar rake pucker, og det bobler av energi i samspillet. Å tre inn i partnerskapet er fette najs, men det har også en merksnodig touch dette her. Jeg sang jo nettopp “we shall overcome” på fredskonferanse i Hiroshima, fylte kondomer med helium mot undervisningskutt på Blindern og laga folkemøter på Tøyen. Altså en ballast ikke alle på Tjuvholmen kan skilte med, og som jeg er stolt av, sier Magnus Nystrand.

Corporate Communications, også kalt CC, bistår kunder med kommunikasjons- og medierådgivning, finansiell kommunikasjon, krisehåndtering, samt samfunns- og myndighetskontakt. Selskapet har nå 23 ansatte, hvorav 15 er partnere og medeiere.

– Vi har evigheten som perspektiv når vi ansetter. Kun Magnus og jeg har hatt tittelen juniorkonsulent før vi fjernet den for noen år siden, og det er utrolig stas at vi begge nå er partnere. Det er også imponerende å se hvordan Tone og Julie på under et år har blitt uvurderlige rådgivere for en rekke av våre største kunder, sier Kaia Tetlie, som er managing partner i Corporate Communications sammen med Håkon Rønning.

Nystrand begynte som juniorkonsulent i 2014, men har underveis hatt to års permisjon for å jobbe som kommunikasjonsansvarlig for Områdeløft Tøyen og Grønland i Oslo kommune. Både han og Standal Vesterhus har tidligere vært styreledere for Studentsamskipnaden i Oslo og Akershus.

– Min hovedregel er å være på hugget opp mot de kundene du har og vil ha. Suksessoppskrift for meg har vært å få en flokk barn. Papparollen har gjort meg ti ganger mer strukturert og effektiv enn jeg var i starten av karrieren. I tillegg er CC gode på å være en familiefleksibel bedrift, så jeg har ikke bare kasta kona under barnebussen altså, sier Nystrand.

Både Standal Vesterhus og Skogheim begynte like før koronapandemien i mars i fjor. Standal Vesterhus kom da fra stillingen som rådgiver i NHO, hvor hun var prosjektleder for NHOs årskonferanse 2020.

– Hvis jeg skal oppsummere det siste året er nok berg- og dalbane den mest treffende beskrivelsen, fra usikkerhet i mars til full pupp og rekordtall i høst. Det var rått å se kundene gønne på i høst, og mange har virkelig brukt året langt fremme i skoa. For en som var ny som rådgiver har det vært en skikkelig læringsreise godt hjulpet av et ekstremt kompetent og raust kollegium. Jeg har bare opplevd CC i pandemitid, og med det som utgangspunkt kan ikke post-korona bli noe annet enn en eneste stor fest, sier Tone Standal Vesterhus.

Skogheim på sin side kom fra stillingen som leder for internkommunikasjon i Snøhetta, hvor hun også har jobbet med markedskommunikasjon.

– CC har et utrolig sterkt fagmiljø med folk som har masse lidenskap for det de gjør. Som en gjeng engasjerte elevrådsledere som alle brenner for kommunikasjonsfaget. Til tross for et krevende år med nedstengninger og de konsekvensene det har hatt for både samfunn og næringsliv, tror jeg at denne «driven» har vært avgjørende for at 2020 ble et vellykket år for CC. Å ha fått være med på den reisen og å bli en del av den flotte CC-gjengen har vært veldig gøy, sier Julie Skogheim.