Aktuelt

Henter rådgivere fra NHO og Snøhetta

PR-byrået Corporate Communications har hentet inn Tone Standal Vesterhus (29) og Julie Skogheim (27) til byrået som dermed teller rundt 20 ansatte.

Hero Primary Image

– I fjor gikk tre av våre dyktige rådgivere over til jobber hos kunder av oss. Vi gleder oss selvsagt på kundenes vegne, men derfor har vi også lett målbevisst etter nye talenter, og nå har vi funnet to som vi er virkelig glade for å ha fått ombord sier Are Slettan, managing partner i Corporate Communications.

Vesterhus er i dag rådgiver i NHO og har blant annet vært prosjektleder for NHOs årskonferanse 2020. Hun har hatt en rekke verv innen studentpolitikken, blant annet som styreleder for Studentsamskipnaden i Oslo og Akershus.  Skogheim på sin side derimot kommer fra stillingen som leder for internkommunikasjon i Snøhetta, hvor hun også har jobbet med markedskommunikasjon.

– Her har vi fått inn to rådgivere som hver på sin måte bringer spennende kompetanse til rådgiverkorpset vårt. Tone har sittet med fingeren på pulsen når det gjelder næringspolitikk, og Julie har erfaring fra et arkitekt- og designfirma som på oppsiktsvekkende vis har markert seg internasjonalt, sier Slettan.

Etter disse ansettelsene vil Corporate Communications ha 20 ansatte. Av disse er 12 partnere og eiere.

Les hele saken i Kampanje