Julie har bred kommunikasjonskompetanse, med erfaring fra digital kommunikasjon, mediehåndtering, internkommunikasjon, merkevarebygging og endringskommunikasjon. I tillegg har hun erfaring med å utvikle og implementere kommunikasjons- og markedsstrategier for både store og små virksomheter.

Før hun begynte i CC, jobbet Julie som kommunikasjonsrådgiver i Snøhetta, hvor hun blant annet ledet arbeidet med internkommunikasjon.

Med en MBA og en master i kommunikasjon fra IE Business School i Madrid, en bachelorgrad i økonomi og administrasjon fra HU i Nederland, samt et halvår ved UP i Guadalajara, Mexico, har Julie erfaring med å jobbe på tvers av både fagfelt og kulturer.

Julie brenner for mangfold i arbeidslivet, og sitter i styret IE International Women’s Board. På tross av sine kamper for kvinners rettigheter i arbeidslivet, valgte hun imidlertid en relativt kjønnsdelt idrett i ung alder. Hun har nemlig VM-sølv i cheerleading fra 2011. Nå står hun mest på ski og løper. I tillegg er hun hektet på Sudoku.