Thomas har lang erfaring fra finansmedia, med nesten 25 år i redaktør- og lederstillinger. I CC hjelper han kundene med å få sitt finansielle budskap gjennom – og med å hjelpe dem til å komme på, eller oppføre seg så de unngår, forsidene han tidligere var med på å lage.  

Han er en dreven og nøyaktig leser av finansiell kommunikasjon fra norske og utenlandske selskaper, og kjenner godt selskapene og aktørene innen norsk finans og næringsliv. 

Thomas er en nyhetshund med en særlig kjærlighet for de store næringslivssakene og dramaene, og sørger for at de overordnede strategiske kommunikasjonsmålene henger sammen med den daglige kommunikasjonen gjennom nyhetssykelen.  

Han har i mange år ledet Dagens Næringslivs nyhetsredaksjon, og hatt overordnet ansvar for finansområdet, som omfatter børs og markedsdekning, løpende selskapsdramaer, økonomisk kriminalitet og store satsinger. Han har jobbet i spennet fra breaking-nyheter til hverdagsskup og dagsordensettende dokumentarer.  

Når han ikke er på jobben, finner man gjerne Thomas lukende i hagen med et vinglass i hånden – på sofaen med en bok, eller han er ute på en eller annen reise.