Julie jobber med virksomhetskommunikasjon inkludert finansiell kommunikasjon i CC. Hun er en kommunikasjonsrådgiver med strategisk forståelse og operativ gjennomføringsevne.

Julie har et spesielt godt øye for hvilke visuelle grep selskaper kan ta for å kommunisere vitenskapelige, tekniske eller finansielle tall og fakta på lettforståelig og overbevisende vis.

Før Julie begynte i CC, jobbet hun flere år som designer i byrå. I tillegg til en god penn, kan hun både bygge opp visuelle identiteter fra bunnen av, samt implementere grafiske uttrykk på tvers av ulike plattformer. Hun har tidligere hjulpet både store og små selskaper i utvikling og forvaltning av deres merkevarer, blant annet gjennom nettsider, årsrapporter, apper og forskjellige trykksaker.

Julie har en master i strategisk kommunikasjon ved Høyskolen Kristiania i Oslo, hvor hun blant annet skrev masteroppgave om ulike bankers visuelle strategi i privat- og bedriftsmarkedet. Dette bygget hun oppå en bachelorgrad i grafisk design fra Ravensbourne University i London, Storbritannia. Ved siden av studiene jobbet Julie som frilansdesigner i eget foretak, og jobbet med utvikling av SoMe-innhold for et forlag.

Fritiden fylles med film, musikk, eller true crime i alle formater. Julie er også glad i å lære seg nye ting, og målet hennes for fritidsinteresser er å kunne bittelitt om ganske mye. Akkurat nå er det biljard som står på lista.