Aktuelt

PR-tungvekter til Corporate Communications

Jan Ottesen går inn som partner i kommunikasjonsbyrået Corporate Communications.

Hero Primary Image

Ottesen kommer fra Gambit Hill+Knowlton, hvor han arbeider i avdelingen for samfunnskommunikasjon og er en av selskapet aller mest erfarne rådgivere. Han har vært sentral i oppbyggingen av Gambit og har nesten 25 års erfaring fra selskapet.

– Det er alltid gøy å ansette nye folk, men dette er et ekstra stort kryss i taket. Jan er definitivt en tungvekter i kommunikasjonsbransjen og vil styrke oss innen samfunns kommunikasjon og myndighetskontakt spesielt, men også gjennom erfaring fra de fleste av våre fagdisipliner, sier Are Slettan, managing partner i Corporate Communications.

Jan Ottesen (47) har bred erfaring fra strategisk og operativ bistand for ledende norske og internasjonale selskaper, organisasjoner og offentlige aktører. Han har også bakgrunn fra politikk og organisasjonsarbeid. Ottesen har i en årrekke hatt sentrale posisjoner  i Gambit Hill+Knowlton. Han har blant annet ledet byråets samfunnsavdeling og selskapsavdeling og vært en drivkraft bak Gambits satsning i Arendalsuka samt arrangementer som Møteplass Oslo, Maktens Språk og Washingtonseminaret.

– Jeg er imponert over det miljøet Corporate Communications har bygget opp. Jeg har stor tro på selskapets modell hvor erfarne rådgivere følger kunden tett gjennom hele prosessen og ser frem til å bli en del av dette miljøet, sier Ottesen.

– Det har vært en fantastisk reise å ha fått lov til å være med på å etablere og bygge opp Gambit H+K i Norge. Etter mange år i selskapet var det nå et rett tidspunkt for meg å gå videre. Corporate Communications har en kultur og et miljø som gjorde at dette ble et naturlig valg for meg, sier Ottesen.

Corporate Communications bistår kunder med kommunikasjons- og medierådgivning, finansiell kommunikasjon, krisehåndtering, samt samfunns- og myndighetskontakt.

– Vi skal være Norges sterkeste miljø innen virksomhetskommunikasjon. Vi hjelper kundene våre å håndtere komplekse problemstillinger i møte med politikere, organisasjoner, medier, finansmarkedet og andre aktører som stiller stadig høyere krav til virksomheters etterrettelighet og åpenhet. Ansettelsen av Jan er et viktig skritt for å befeste denne posisjonen, sier Slettan.

Ottesen tiltrer 1. mars. Etter denne ansettelsen vil Corporate Communications ha 23 ansatte. Av disse er 14 partnere og eiere.