Aktuelt

Fra Røkke og ANSA til Corporate Communications

Corporate Communications ansetter to nye konsulenter, Fridtjof Lyse Falk og Hanna Flood, og har dermed styrket staben med fire nyansettelser de seneste månedene.

Hero Primary Image

Ansettelsene inngår i en langsiktig og offensiv satsing fra Corporate Communications. 

– Vi har, i likhet med kundene våre i norsk næringsliv, blitt negativt påvirket av korona i vår, men vi har valgt å tenke langsiktig. Vi har unngått permitteringer, fokusert på nye forretningsmuligheter, gjennomført nyansettelser og nå sist også overtatt nabolokalene for å utvide kontoret i løpet av høsten. Slik sørger vi for å komme styrket, og ikke svekket, ut i andre enden, sier Are Slettan, managing partner i Corporate Communications 

Fridtjof Lyse Falk (27) har de siste tre årene vært i USA, etter at Kjell Inge Røkke og Anne Grete Eidsvigs prestisjefylte stiftelse, Aker Scholarship, tilbød ham å gjennomføre en master i midtøstenstudier ved Harvard University. Det siste året har Falk jobbet hos venturekapitalselskapet Antler i New York. Han har også hatt internships på kontoret til New Yorks ordfører og ved tidligere president Jimmy Carters ideelle organisasjon, The Carter Center. Falk har også en bachelor i statsvitenskap fra Institut d’études politiques de Paris (Sciences Po)Falk har allerede begynt i jobben. 

Hanna Flood (24) er president og styreleder ANSA, organisasjonen for norske studenter i utlandet, frem til juli. Hun har også vært styremedlem i LånekassenFlood har en bacherlograd i teoretisk fysikk fra Queen Mary University of London samt studier i tysk ved Goethe-Institut i Berlin. Hun tiltrer i Corporate Communications i august. 

– Jeg er veldig glad for at vi gjennom vårt målrettede rekrutteringsarbeid igjen har funnet kommunikasjonstalenter som skiller seg ut fra mengden. I kombinasjon med våre mange erfarne rådgivere vil Hanna og Fridtjof bidra til at vi stiller enda sterkere i møte med noen av Norges mest profesjonelle kunder, sier Slettan.

 I tillegg til disse to ansettelsene, har Corporate Communications i vår styrket staben med Tone Vesterhus, som kom fra NHO, og Julie Skogheim, som kom fra Snøhetta. 

Corporate Communications bistår kunder med kommunikasjons- og medierådgivning, finansiell kommunikasjon, krisehåndtering, samt samfunns- og myndighetskontakt.  

Etter disse ansettelsene vil Corporate Communications ha 22 ansatte. Av disse er 12 partnere og eiere. Selskapet hadde byråinntekter på 51,4 millioner kroner i 2019, en økning på 11 prosent fra året før. Driftsresultatet ble 11,1 millioner kroner i 2019, mot 10,2 millioner i 2018.