Aktuelt

Corporate Communications søker interns!

Hero Primary Image

Corporate Communications er kontinuerlig på jakt etter talenter som ønsker å være interns. Vi tilbyr fire hyggelige og intensive uker i vakre omgivelser på Tjuvholmen i Oslo, på en svært trivelig arbeidsplass. Vi er fleksible og lar de rette kandidatene selv avgjøre når på året de vil være interns hos oss.

I en intern ser vi etter deg som:

  • Gjennomfører høyere utdanning med gode akademiske resultater, gjerne innen kommunikasjon eller økonomi, som også er engasjert og har andre interesser utenfor lesesalen
  • Har solide analytiske og strategiske evner
  • Elsker å skrive, både på norsk og engelsk

CC er et rådgivingsselskap som bistår ledelsen i norske og internasjonale selskaper, offentlige virksomheter og interesseorganisasjoner med en rekke tjenester innenfor strategisk og operativ kommunikasjon. Vi hjelper virksomheter og ledere med å nå sine mål, gjennom å forstå og snakke bedre med omverdenen – spesielt i møte med aktører de ikke håndterer selv i det daglige, som media, politikere eller investorer.

Som intern CC vil du bli en del av et fagtungt miljø innen virksomhetskommunikasjon, finansiell kommunikasjon, bærekraft, politikk og samfunnskontakt. Vi gir deg en praktisk innføring i kommunikasjonsfaget, og du får jobbe sammen med noen av Norges mest spennende kunder. Du kan selv velge hvilke tjenesteområder du ønsker å jobbe med basert på din bakgrunn, og vi lover både morsomme og utfordrende arbeidsoppgaver med mye godt humør både på og utenfor kontoret!

Søknad og CV sendes til karriere@corpcom.no.

Søknadsfrist for internship er 1. april for høstsemesteret (august-desember) og 1. oktober for vårsemesteret (januar-juni).