Aktuelt

NORD-NORGE-DAGEN 2023

Hold av datoen og legg det inn i planleggingen: NordNorge-dagen 2023 blir torsdag ettermiddag 17. august under Arendalsuka på splitter nye MS Brisen, som vil ligge sentralt plassert i Arendal.

 

 

Hero Primary Image

I fjor var vi med på å arrangere Nord-Norge Dagen dagen for første gang. Det siste året har mye skjedd i verden som påvirker landsdelen.

Kraftsituasjonen, svensk og finsk NATO-medlemskap, endringer i rammebetingelser og et mer krevende investeringsmiljø.

NordNorge er en viktig region også for andre enn nordlendinger selv, og regionen blir stadig viktigere i verden, sier Jeanette Gundersen fra Kunnskapsbanken i SpareBank 1 NordNorge.

 

Ambisjon for 2023: Flere partnere, nye stemmer og stram regi

I årets program ønsker arrangørene å få med flere investormiljøer, flere unge, og ikke minst internasjonale stemmer og ansvarlige politikere.

Alt skal sys sammen med en enda strammere og mer gjennomarbeidet regi for 2023-versjonen.

­– I år ønsker vi heve kvaliteten på arrangementene ytterligere, og satse mer på mobilisering og markedsføring for å skape engasjement og oppmerksomhet i forkant.

– Ingen gidder å delta på lange debatter uten mål og mening. Vi ser at de korte konseptene med stram og gjennomarbeidet regi vinner frem i mylderet under Arendalsuka, sier Kaia Tetlie, managing partner i Corporate Communications.

 

Søker flere samarbeidspartnere

– Bak NordNorge-dagen står et partnerskap som vil fronte mulighetene i NordNorge. I år vil vi ha med oss et enda bredere fellesskap av partnere og støttespillere med særlig vekt på næringslivsaktører i både sør og nord.

– Om det er sikkerhet, kraft, mineraler, sjømat, bærekraftig turisme, IT, samferdsel, stedsutvikling, kunnskap eller kultur. Det er bare å ta kontakt for en prat – vi er på jakt etter flere medarrangører og partnere på ulike nivåer, sier partner og daglig leder Gard Michalsen i Heia NordNorge

Arrangørene bak NordNorge-dagen 2022 var rådgivningselskapet Corporate Communications (CC), jobbportalen og rekrutteringsbyrået Heia NordNorge og Samfunnsløftet fra Sparebanken NordNorge.
Torghatten, Aker Horizons, Energi i Nord, GreenH og Hurtigruten var med som partnere.

 

Kontakt

For å kunne gjennomføre og videreutvikle konseptet i 2023, er det avgjørende å få med gode medarrangører og partnere. Det er bare å ta kontakt for en prat – vi er på jakt etter flere medarrangører og partnere på ulike nivåer!