Aktuelt

Anna og Elise rykker opp

Elise Fischer rykker opp til partner i Corporate Communications, og Anna Dulsrud Mageli rykker opp til rådgiver. Begge er en viktig del av CCs satsning på bærekraftsrådgivning integrert i virksomhetskommunikasjon.

Hero Primary Image

— Elise satset tidlig på å utvikle sin kompetanse på bærekraftsområdet. Kalenderen hennes har vært fullbooket siden, ettersom feltet har blitt avgjørende for våre kunder. I tillegg er hun en kulturbygger og humørspreder helt i toppsjiktet, sier Kaia Tetlie, managing partner i Corporate Communications.

Elise Fischer har jobbet i Corporate Communications, også kalt CC, siden 2018. Hun bistår hovedsakelig norske og internasjonale børsnoterte selskaper innen industri og energi med strategisk rådgivning og rapportering på bærekraft. Hun har vært sentral i å utvikle CCs tjenester innen ESG-rapportering og bærekraftskommunikasjon.

— Bærekraft er ikke bare en hygienefaktor, men har blitt en verdidriver. Selskapene er oppriktig opptatt av å gjøre de riktige tingene, men trenger hjelp til å navigere, prioritere og kommunisere. Målet er å få kundene våre til å skille seg ut i mengden, og samtidig unngå grønnvaskingsfella, sier hun.

Corporate Communications bistår kunder med kommunikasjons- og medierådgiving, finansiell kommunikasjon, krisehåndtering, samt samfunns- og myndighetskontakt.

— I tillegg til at CC har ett av de fremste rådgivningsmiljøene innen virksomhetskommunikasjon, vet jeg også at det er mange som misunner oss det gode arbeidsmiljøet vårt. Vi jobber hardt, men har det veldig hyggelig underveis. Slik skaper vi gode arbeidsdager, og fornøyde kunder, sier Fischer.

Siviløkonom og kreativ motor

I tillegg til at Fischer blir partner, rykker Anna Dulsrud Mageli opp til rådgiver i CC. Hun er utdannet ved Norges Handelshøyskole og har vært ansatt i CC siden 2021.

— Anna er både en kreativ rådgiver og en solid prosjektleder, og har på kort tid blitt en viktig del av mange kundeforhold. Hun er et kommunikasjonstalent som gjerne imponerer kundene med gode og effektive løsninger på deres utfordringer, sier Håkon Mathias Rønning, managing partner i CC.

Dulsrud Mageli omtales også internt som dronningen av arrangementskomiteen i CC. Dugnadsånd og bidrag til fellesskapet står sterkt i selskapets kultur, og er viktig i vurderingen av opprykk.

— CC består av en gjeng med dyktige og rause folk. Med god støtte fra gjengen har jeg fått mye ansvar både i kundeoppdrag og i posisjoneringen av CC som selskap. Jeg gleder meg til fortsettelsen, sier Anna Dulsrud Mageli.

CC styrket i august også teamet med rekrutteringen av Julie Gaathaug som ny konsulent i selskapet.