Mina Torabzadegan

Kontorsjef

Hero Primary Image

Som kontorsjef har Mina ansvar for at CC henger sammen, og at alt og alle fungerer optimalt. Hun følger opp budsjett, kunder, fakturering, koordinering av kontoraktiviteter, pensjon og andre administrative oppgaver.

Mina begynte i CC på praksisplass i regi av Oslo kommunes introduksjonsprogram i januar 2017. Hun imponerte stort og ble raskt tilbudt fast stilling som administrasjonsassistent i mars. Allerede høsten 2018 ble hun forfremmet til kontorsjef.  

Mina har jobbet som personalsjef i et iransk selskap som importerte og distribuerte medisinsk utstyr. Her hadde hun ansvar for over 700 ansatte, fordelt på to datterselskaper og 19 avdelinger over hele landet. Mina har en bachelor i økonomi og en mastergrad i cultural affairs fra Universitetet i Teheran, hvor hun ble en av de tre beste kandidatene på sitt kull. 

Mina er aktiv i samfunnsdebatten og er engasjert i SV. Hun brenner for kvinne- og likestillingsspørsmål og ønsker å bruke sin erfaring til å jobbe med minoritets- og integreringsspørsmål.

Av venner beskrives Mina som en hardtarbeidende, målrettet, inkluderende og direkte person. Hun er glad i å gå på tur, gjerne i naturen, men aller helst i byen.