Aktuelt

Styrker laget med dansk erfaring

Jakob Stig Dyvik blir ny rådgiver i CC. Han har bakgrunn som journalist fra Politiken og har tidligere vært redaktør i Berlingske.

Hero Primary Image

– I Jakob får vi en skarp og allsidig rådgiver med sterk kompetanse innen strategisk kommunikasjon, medierådgiving og samfunnskontakt samt lang erfaring fra medier, politikk og organisasjonsverdenen. Vi har gjort et kupp og gleder oss til å introdusere han til kundene våre, sier Kaia Tetlie, managing partner i Corporate Communications.

Dyvik vil primært bistå selskapets kunder i det norske markedet. Samtidig vil han være en verdifull rådgiver for norske virksomheter som har fotavtrykk i Danmark, og for danske selskaper som ønsker å satse i Norge.

– Selv om Norge og Danmark ligner hverandre på mange måter, vil Jakobs detaljerte kjennskap til det danske samfunn, politiske landskap, medier, kultur og næringsliv være svært verdifull for mange av kundene våre, sier Kaia Tetlie.

Jakob Stig Dyvik kommer til Corporate Communications fra en stilling som leder for politikk, presse og myndighetskontakt i den danske fagforeningen Djøf, som organiserer jurister, økonomer og andre samfunnsvitere. Han har tidligere bistått store danske og internasjonale bedrifter innen strategisk kommunikasjon, medierådgiving og myndighetskontakt som rådgiver i det danske kommunikasjonsbyrået Ulveman & Børsting. Han har også jobbet som journalist i avisen Politiken og som journalist og redaktør i Berlingske. Dyvik har en mastergrad i journalistikk fra Roskilde Universitet med politikk og administrasjon som sidefag.

– Jeg er ekstremt imponert over CCs profesjonelle tilnærming til rådgivning, og jeg ser frem til å kunne bidra og bli en del av en ambisiøs gjeng som jeg har lært å kjenne som både dyktige og hyggelige. Jeg kaster meg ut i et helt nytt liv i et nytt land med ny jobb og bolig, men CCs moderne verdier og fokus på både familie og livet rundt jobbet gjør det hele lidt lettere, sier Jakob Stig Dyvik.