Aktuelt

To nye opprykk i Corporate Communications

Tone Vesterhus er det seneste tilskuddet til partnerskapet i rådgivningsselskapet Corporate Communications AS. I tillegg er Sindre Lassen Schjevik forfremmet til rådgiver i rekordfart. 

Hero Primary Image

Da Tones opprykk til partner skulle til votering i partnerskapet, ble stemmetelling overflødig. Det brøt ut applaus, og det er vel fortjent. Tone har imponert både oss i CC og kundene våre med sin sterke kommunikasjonsfaglige kunnskap, politiske forståelse og imponerende overblikk og kapasitet. Her burde jeg vel som PR-rådgiver kommet med en morsom pønsj, men du kødder ikke med Tone, sier Håkon Mathias Rønning, managing partner i Corporate Communications 

Tone Vesterhus har jobbet i Corporate Communications, siden 2020. Hun hjelper ledere innen industri og energi, maritim næring, teknologi og organisasjonsliv med strategisk kommunikasjon, myndighetskontakt og prosjektledelse. I tillegg leder hun vår satsing på myndighetskontakt. 

Før hun begynte i CC jobbet Tone Vesterhus i NHO, hvor hun var prosjektleder for NHOs årskonferanse og det prisbelønnede prosjektet «Jenter og teknologi». Hun har tidligere vært styreleder i Studentsamskipnaden i Oslo og Akershus og leder for Velferdstinget i Oslo og Akershus. I CC har hun gått gradene fra rådgiver, til seniorrådgiver og nå partner.  

I CC skaper vi mest verdi når både kunder og kolleger føler seg vel. Jeg har relativt nylig vært i fødselspermisjon, og skal snart ut i fødselspermisjon nummer to. For meg er det viktig å jobbe et sted hvor det ikke negativt påvirker karrieremulighetene mine. Slik er det i CC. Om du ønsker å satse, ligger det da også til rette for å levere på de kvalitative og kvantitative kravene som kreves for å bli partner, sier Tone Vesterhus.  

 

Opprykk i rekordfart

I tillegg Tones opprykk til partner, rykker Sindre Lassen Schjevik opp fra konsulent- til rådgiverstilling i Corporate Communications, kun syv måneder etter at han begynte i selskapet.  

Sindre fortalte på et av ansettelsesintervjuene at han tidligere hadde deltidsjobb med å punche tre millioner bilskilt for et bompengeselskap. Det sier mye om et ungt talent. Når han i tillegg kombinerer solide holdninger og innsats med sterk kommunikasjonsfaglig kunnskap, forretningsforståelse og analytiske evner, så blir det rekordraskt opprykk, sier Håkon Rønning.  

Før han begynte i Corporate Communications jobbet Lassen Schjevik som kommunikasjonsrådgiver i Storebrand. bistår han selskaper med mediehåndtering og strategisk posisjonering i digitale kanaler, i tillegg til rådgivning i problemstillinger knyttet til bærekraft.

 – En viktig motivasjon for å gå inn i rådgivningbransjen var muligheten til å anvende kompetansen min på tvers av flere sektorer, bransjer og virksomheter. Det får man definitivt i CC. Ingen dag er lik, og å få lov å bistå flere av Norges viktigste virksomheter parallelt er kjempespennende, sier Sindre Lassen Schjevik.  

Corporate Communications bistår kunder med kommunikasjons- og medierådgiving, finansiell kommunikasjon, krisehåndtering, samt samfunns- og myndighetskontakt.