Aktuelt

Kristin Antonsen Brenna blir ny rådgiver i CC

Corporate Communications (CC) styrker seg på energiomstilling og klima med ansettelsen av Kristin Antonsen Brenna, tidligere byrådssekretær for finans i Oslo kommune for Miljøpartiet De Grønne. Til våren blir også Henrik Geelmuyden ny konsulent i selskapet.

Hero Primary Image

 

Kristin Antonsen Brenna kommer fra stillingen som byrådssekretær for finans i Oslo kommune og har tidligere vært byrådssekretær for byutvikling og miljø- og samferdsel. Før dette var hun rådgiver for Arild Hermstad i MDG, som nå er partileder, og kommunikasjonsrådgiver i klimastiftelsen Zero.

– Dette er en skikkelig førjulsgave! CC satser offensivt videre på energi og på bærekraft som en del av vår kommunikasjonsrådgivning til eiere og toppledelse. Kristin har vært med på å drive Oslos omfattende satsning på energiomstilling og utslippskutt. Det har ikke bare vært som en tur i Botanisk hage. Hennes unike erfaring og kunnskap blir gull verdt for oss og våre kunder, sier Håkon Mathias Rønning, én av CCs to managing partnere.

 

– Erkjenne utfordringer, og være tydelige på løsninger

I tillegg til posisjonene som byrådssekretær i Oslo kommune og erfaringen fra MDG og Zero, har Kristin Antonsen Brenna også jobbet som journalist i Dagbladet. Hun har en mastergrad i statsvitenskap fra Universitetet i Oslo. Antonsen Brenna starter i CC 22. januar 2024.

– Årene som politiker i en av verdens mest klimaambisiøse hovedsteder har vært krevende og svært lærerike. Jeg har opparbeidet meg mye strategisk og praktisk erfaring med både kommunikasjon og bærekraft, og ser fram til å bistå CCs kunder i deres omstilling. Mange virksomheter har mye å hente på å både formidle sine ambisjoner, men også erkjenne sine utfordringer og være tydelige på løsninger. Jeg vet at dette ikke er enkelt, men gleder meg til å hjelpe virksomhetene med å få det til, sier Kristin Antonsen Brenna.

 

Geelmuyden til CC

Til våren starter også Henrik Geelmuyden som ny konsulent i CC. Geelmuyden imponerte i sitt internship i selskapet høsten 2023, og vant over 70 andre søkere i konkurranse om konsulentstillingen.

– Henrik imponerte stort da han jobbet hos oss i høst, både når det gjelder kvaliteten på det han gjorde og innsatsen han la ned. Vi er tuftet på hardt arbeid, så hos oss har innsats både for kunder og fellesskapet stor betydning. Vi gleder oss til Henrik starter i april, sier Rønning.

 

Henrik Geelmuyden tar en mastergrad i statsvitenskap ved Universitetet i Oslo med spesialisering i politisk kommunikasjon og norsk politikk. Han har tidligere vært praktikant i Civita, og jobbet som reporter og skribent i Asker og Bærum Budstikke.

– Dette er drømmejobben! Jeg syntes det var kult å prøve meg i konsulentrollen da jeg var intern i høst. Det ga virkelig mersmak. CC har en morsom og åpen kultur, og dyktige ansatte. Nå gleder jeg meg til å komme i gang, og lære enda mer om kommunikasjonsfaget i arbeidet for spennende kunder, sier Henrik Geelmuyden.