Med sin brede bakgrunn fra privat, offentlig og ideell sektor jobber Marianne med et spekter av kommunikasjonsfaglige tema, med særskilt kompetanse på strategisk rådgivning innenfor finansiell kommunikasjon og virksomhetskommunikasjon, medierådgivning, samfunns- og myndighetskontakt, og bærekraft.

Marianne kom til CC i 2020 fra stillingen som konserndirektør med ansvar for corporate affairs og bærekraft i Aker Property Group AS. Hun har tidligere vært direktør for investor relations i Aker ASA, kommunikasjonsdirektør i EAT Foundation og Extractive Industries Transparency Initiative (EITI), og kommunikasjonsmedarbeider i Verdensbanken i Washington DC.

Hun har 10 års erfaring som journalist og redaktør i blant annet The Daily Star i Libanon, BBC i London og Bloomberg News, hvor hun var byråsjef for Oslo-kontoret. Som tidligere journalist har Marianne en god penn og hun har skrevet taler og kronikker for en rekke profilerte organisasjons- og næringslivsledere.

Marianne har statsviterutannelse fra London School of Economics og Institut d’Etudes politiques de Paris, og en mastergrad i internasjonal økonomi fra Johns Hopkins University Paul H. Nitze School of Advanced International Studies.

Marianne er over gjennomsnittet interessert i næringslivsnyheter, politikk og internasjonale forhold, og er glad i god litteratur. Når hun ikke jobber, er hun ofte å finne med en nyhetspodcast på øret eller med nesen dypt i en bok.