Lars Martin hjelper bedrifter og organisasjoner med å posisjonere seg i samfunnsdebatten, og forstå politiske prosesser. Han bistår kundene med analyser og operativ rådgivning.  

Lars Martin er en politisk nerd som følger aktivt med i europeisk, så vel som internasjonal politikk. Han har bakgrunn fra AUF og Arbeiderpartiet, hvor han har hatt flere tillitsverv og vært folkevalgt siden 2015. Han har erfart hvordan politikere må ta tøffe valg og prioriteringer. Han vet hva som skaper politikk og hva politikerne er opptatt av.  

Han har vært sentral i planlegging og utførelse av flere valgkamper både lokalt og regionalt. Dette har gitt ham god kunnskap om hvordan man kan finne rett målgruppe, og treffe den effektivt.  

Lars Martin har en bachelor i PR og Kommunikasjon ved Høyskolen Kristiania, og har ved Universitetet i Oslo studert medievitenskap og politisk kommunikasjon. Ved siden av studiene tok han initiativ til å starte LOs studentsatsning.  

Når Lars Martin ikke hjelper kunder med å nå sine mål liker han å bruke fritiden aktivt. Som tidligere vannpolospiller er han mest glad i å tilbringe ettermiddagene i Oslos svømmehaller.