Karina hjelper sine kunder med å formidle komplekse budskap på en effektiv måte. Hun jobber med leder- og selskapskommunikasjon for energi-, industri- og teknologiselskaper.

Karina er CCs faglige spydspiss innen bærekraft og ESG. Hun sørger for at kundene er oppdatert på nye krav til bærekraft og samfunnsansvar, og er sertifisert  rådgiver i  den internasjonale standarden for bærekraftrapportering, Global Reporting Initiative (GRI). 

Karina har jobbet med de største norske bedriftene innen industri, teknologi og industri. Hun har gjennomført store kommunikasjonsprosesser innen endring og effektivisering, og er en etterspurt rådgiver på lederkommunikasjon. Hun har høy arbeidskapasitet og er en erfaren prosjektleder. 

Før Karina begynte i CC jobbet hun i Gambit Hill+Knowlton og Rotor AS. Hun er utdannet Msc i Industriell økologi fra NTNU, med fordypning i miljøledelse og miljøpolitikk, og har også en bachelorgrad i statsvitenskap fra NTNU. I studietiden  hadde hun verv som  journalist og daglig leder for studentavisen Under Dusken i Trondheim og kommunikasjonssjef for Studentenes Fredspris. 

Karina er en ekte Oslojente, og på fritiden finner du henne gjerne i marka sammen med hest og hund.