Hilde hjelper både private og offentlige virksomheter med spørsmål om politikk og samfunn. Hun jobber mye med interesse- og arbeidsorganisasjoner, IT-selskaper, utdanningsinstitusjoner og gründerbedrifter.

Hilde rådgir og kurser ledere i mediehåndtering, internkommunikasjon og endrings- og lederkommunikasjon. Hun har lang erfaring som foredragsholder og konferansier, og gir råd til andre som skal på scenen.  

Hilde har bygget seg opp dyp innsikt i politiske prosesser, blant annet som næringspolitisk direktør og kommunikasjonsdirektør i Abelia, direktør for samfunnskontakt i Telenor og prosjektleder i IKT-Norge og Nærings- og handelsdepartementet. Hun har også skrevet boken «Å skape mening – en refleksjonsbok for ledere og medarbeidere».  

Hilde har en master i internasjonal kommunikasjon fra Macquarie University i Sydney. Hun var aktiv i studentpolitikken, både lokalt og internasjonalt.

Hilde er en sporty trønder som bader året rundt, elsker hav og fjell og går daglig tur i skogen med hunden Kompis. De viktigste personene i Hildes liv er hennes to barn.