Hanna er som poteten. Hun kan brukes til alt. Hun har en bred erfaring innenfor alt som handler om samfunnskommunikasjon og posisjonering.

Med bakgrunn som president i utenlandsstudentenes organisasjon, ANSA, har Hanna gjort alt fra å legge de lange linjene i strategiarbeid til å ta det ut i sosiale medier, eller håndtere kriser. Hun har erfaring med medieinnsalg og ikke minst; hun har stått i intervjuene selv. Hanna vet hvordan journalistene tenker og jobber, og hun har erfart hvordan man skal takle dem, enten man har en god eller krevende sak.

Hanna er en supersosial person, som elsker å møte nye folk. Hun er utpreget empatisk og har lett for å le. Det eneste hun virkelig hater er å kjede seg. Hun elsker å prøve ut nye ting og for øyeblikket er det klatring som er mest spennende, men det kan fort endre seg til noe annet.

Hanna har en bachelorgrad i teoretisk fysikk fra Queen Mary University of London samt studier i tysk ved Goethe-Institut i Berlin. Hun er en skikkelig nerd, og er stolt av det.