Aktuelt

Corporate Communications søker konsulenter!

Hero Primary Image

Corporate Communications søker nå nye konsulenter med oppstart høsten 2023. Søknadsfrist: 1. oktober 2022. Send søknad på inntil 1 side og CV til karriere@corpcom.no.

 

Som konsulent i CC blir du slengt ut på dypt vann. Du skal gi råd og finne løsninger som kan få store konsekvenser for eiere, ansatte og samfunnet.

Du må tåle å prestere og tenke sjæl. Samtidig får du full støtte av en sterk kultur som vil deg vel. Som konsulent søker vi deg som har ambisjon om å bli medeier i selskapet i løpet av 6-8 år, men som nå er i starten av arbeidslivet.

Sånn fungerer vår kultur: Lagspill: Du er en god kollega, viser dugnadsånd og spiller andre gode.

Fleksibilitet: Du kan jobbe når og hvor du vil så lenger du er tilgjengelig. Men vi lærer best og har det gøy når vi er sammen på kontoret.

Ikke bruk og kast: I en bransje som ellers preges av mye gjennomtrekk, har vi evigheten som perspektiv når vi ansetter deg. Og vi er så sikre på at du blir at vi verken har prøvetid eller konkurranseklausuler ved oppsigelse.
Resultater, ikke timer: Utslitte rådgivere er ikke gode rådgivere. Vi er mest opptatt av resultatene du skaper, ikke antall timer som legges ned.

Økonomi: Du er en del av det beste laget i bransjen, og det skal gjenspeiles i vårt lønnssystem. Over halvparten av våre medarbeidere er medeiere, og vi har en rettferdig og transparent bonusmodell som belønner innsats og resultater.

Balanse og familie: Du er et helt menneske med et liv utenom jobben. I CC setter vi familien høyt, og vi ønsker å møte og inkludere familien din, om det er på markaturer, Holmenkollstafetten eller julebord. Vi tilrettelegger også for nye familiemedlemmer og har en velkomstpakke til CC-babyer. Du kan også bruke CCs lokaler til familieselskaper og lignende.

Samvær: I en hektisk hverdag på farten har vi faste sosiale aktiviteter. På våren reiser vi på inspirasjonstur utenlands, for å lære av andre byråer og bransjer. På høsten har vi internt kickoff i Norge.

Oppdatering og inspirasjon: Vi holder oss faglig oppdatert. Alle i CC oppfordres til å bruke tid på kompetansehevende tiltak og kan få dekket kostnadene til dette.

Deling: Vi lærer best gjennom deling. Du sprer gode historier og viser hva vi lykkes med for kundene.

Verktøy: Du får tilgang til gode jobbverktøyer som gjør deg i stand til å gjøre en så god jobb som mulig.

Miljø: Vi tar vare på miljøet. Vi gjør det mulig å ta enkle, miljøvennlige valg. Elektrisk scooter er tilgjengelig for fri benyttelse.