Hei!

Da vi startet Corporate Communications i januar 2011 spurte vi kundene hva de ønsket seg. Svaret var unisont: et profesjonelt kommunikasjonsmiljø som forstår forretning, finans og strategi, og som gir råd basert på analyse, erfaring og samfunnsforståelse. Med evne til å gjennomføre. De ønsket seg stabilitet i kundeforholdet, med små og fagtunge team. Alltid tilgjengelige. Alltid hyggelige. Siden oppstarten har vi utviklet oss i takt med kundene og endringene i deres behov. Det lover vi alltid å gjøre.

Corporate Communications ble fra oppstarten tuftet på et knippe prinsipper:

  • Det er, og skal være, en glede å jobbe i og med Corporate Communications.
  • Prioritering: familie kommer alltid først, deretter kundene. Så fritidsinteresser.
  • Hardt arbeid lønner seg.
  • Er vi ikke i markedet, er vi i marka.
  • Sørg alltid for å le deg i hjel minst én gang om dagen.

Alle i Corporate Communications jobber og lever etter disse prinsippene. Et solid fundament for spennende arbeidsdager, fornøyde kunder og et godt liv.

Hilsen
Geir, Petter og Håkon

(Som fortsatt jobber i Corporate Communications, og ikke kunne tenke oss å jobbe noe annet sted)

INTERNSHIP BEHIND THE SCENES

Corporate Communications søker dyktige og engasjerte studenter med interesse for norsk og internasjonalt næringsliv, og som er nysgjerrig på hvordan aktørene jobber bak scenen. Du har solid forretningsforståelse, er glad i å skrive (både på norsk og engelsk) og følger mediebildet tett. I Corporate Communications synes vi også det er viktig at søkerne har engasjement og interesser utover studiene. Vi tilbyr et internship (når det passer for deg) hvor du får oppleve hvordan det er å jobbe med kommunikasjonsbransjens hyggeligste rådgivere, og hjelpe Nordens mest spennende og kvalitetsbevisste kunder. Rett og slett svømming på dypt vann. Vann har vi nok av. Resten er opp til deg!

SØKNAD
Søknadstekst, CV og relevante attester og karakterer sendes til karriere@corpcom.no innen 15. oktober 2019.
Vår managing partner Are Slettan kan kontaktes for spørsmål: are.slettan@corpcom.no