For å håndtere en økende oppdragsmengde har kommunikasjonsbyrået Corporate Communications ansatt Kine Nossen og Elise Fischer som konsulenter.

Kine Nossen (28) kommer fra stillingen som fag- og forskningspolitisk ansvarlig i Norsk studentorganisasjon og har hatt en rekke verv innen studentpolitikk. Hun har en master i entreprenørskap og innovasjon fra Norges miljø- og biovitenskapelige universitet, og er i tillegg utdannet førskolelærer.

Elise Fischer (27) har nettopp fullført en mastergrad i politikk og kommunikasjon ved London School of Economics og har også bachelorgrader i statsvitenskap og markedsføring. Hun har omfattende arbeidserfaring fra kommunikasjons- og advokatbransjen under studiene.

– Kine og Elise skilte seg ut blant nærmere 80 søkere, og vi gleder oss til en høst med et enda større og sterkere CC-lag. Som selskap legger vi vekt på at alle ansatte skal ha en tydelig karriere- og utviklingsstige, med mulighet for partnerskap. Det bidrar til at få kolleger slutter hos oss, og derfor er det viktig å kontinuerlig sørge for en god miks mellom erfarne rådgivere og nyere krefter, som Kine og Elise representerer, sier Are Slettan, managing partner i Corporate Communications.

Corporate Communications fokuserer på virksomhetskommunikasjon, finansiell kommunikasjon, samfunnskommunikasjon, medierådgivning, digital kommunikasjon og beredskaps- og krisehåndtering. Etter de siste ansettelsene har Corporate Communications 21 ansatte, hvorav 12 er partnere.

– Siden oppstarten i 2011 har vi vokst i takt med økende etterspørsel fra kundene. Vi ser at profesjonelle innkjøpere av kommunikasjonstjenester setter pris på en stabil og erfaren stab som leverer kunnskapsbasert kommunikasjonsrådgivning av høy kvalitet. Derfor går vi mot tosifret prosentvis vekst også i 2018, sier Slettan.

For ytterligere informasjon, vennligst kontakt:
Are Slettan, managing partner, Corporate Communications AS, tlf: 92 22 29 78

Corporate Communications bistår ledelsen i norske og internasjonale selskaper, offentlige virksomheter og interesseorganisasjoner med tjenester innenfor strategisk og operativ kommunikasjonsrådgivning. Selskapet bygger sin rådgivning på analyse og gjennomføringskraft, utført av små, fagtunge team med prosjekttilpasset spisskompetanse. Corporate Communications er eid av ansatte og har en sterkt voksende oppdragsmengde. Selskapet holder til på Kavringen Brygge, ytterst på Tjuvholmen i Oslo.