Kaia Tetlie og Mats Ektvedt rykker opp som partnere og medeiere i kommunikasjonsbyrået Corporate Communications AS.

Kaia Tetlie har vært ansatt i Corporate Communications siden 2013. Hun er firmaets ledende ressurs på digital kommunikasjon og jobber mye inn mot helsesektoren. Som rådgiver har hun fått omfattende kunde- og prosjektansvar og hun har over flere år bygd seg opp en betydelig kundeportefølje.

- Det er motiverende å jobbe i et selskap som stiller høye krav og som har en tydelig karrierestige. Jeg gleder meg til å tre inn som medeier, få jobbe videre med spennende kunder og være med på å rekruttere nye, flinke folk, sier Tetlie

Mats Ektvedt har vært ansatt i Corporate Communications siden 2016 og var før det tilknyttet som samarbeidspartner. Ektvedt har utstrakt journalist- og produsenterfaring, blant annet fra 12 år i TV 2, som reporter og redaksjonsleder i økonomiredaksjonen og Dokument 2. Han har også drevet eget produksjonsselskap. Han bistår kunder med medierådgiving og utvikling av kommunikasjonsstrategier og er selskapets ledende ressurs på filmproduksjon.

- Det knusktørre selskapsnavnet kamuflerer et superlag med kompetente, morsomme og hyggelige kolleger. Å bli partner er inspirerende og garantert ikke noen hvilepute i dette selskapet, sier Ektvedt.