CC samarbeider med Bjarte Reve gjennom Considium, et partnereid selskap som bistår ledere og organisasjoner som ønsker å oppnå bedre resultater og å omstille seg for å møte nye utfordringer. Reve har vært kommunikasjonsdirektør ved Akershus universitets-sykehus fra 2011 til 2015 i en av de mest krevende omstillingene i helsevesenet. Han leder Nansen Neuroscience Network som kobler hjerneforskning med næringslivet, for å utvikle ny diagnostikk og behandling. 

CC samarbeider med Ingvild Moen og Resonate om kommunikasjon i sosiale medier. Moen har jobbet med store merkevarer, organisasjoner og bedrifter i sosiale medier siden 2009, og ble kåret til «Årets personlighet i sosiale medier» i 2014. 
 

 

Hovedkontoret til Corporate Communications ligger i Oslo, Norge. Mange av våre kunder har også interesser andre steder i verden. Derfor samarbeider vi med et nettverk av kommunikasjonsbyråer som vi har tillit til og som har en tilsvarende kompetanseprofil og faglig tilnærming som oss i Corporate Communications. Dermed kan vi bistå våre kunder i flere av verdens viktigste markeder. For mer informasjon om vårt nettverk av samarbeidspartnere, vennligst kontakt endre.johansen@corpcom.no