For kunder som ønsker å jobbe ekstra grundig med stemmeteknikkene som bidrar at man blir hørt, og fremstår troverdig og tillitsvekkende, samarbeider CC med Nina Helleland, logoped og grunnlegger av Stemmecoaching.

CC samarbeider med Bjarte Reve gjennom Considium, et partnereid selskap som bistår ledere og organisasjoner som ønsker å oppnå bedre resultater og å omstille seg for å møte nye utfordringer. Reve har vært kommunikasjonsdirektør ved Akershus universitets-sykehus fra 2011 til 2015 i en av de mest krevende omstillingene i helsevesenet. Han leder Nansen Neuroscience Network som kobler hjerneforskning med næringslivet, for å utvikle ny diagnostikk og behandling. 

CC samarbeider med Ingvild Moen og Resonate om kommunikasjon i sosiale medier. Moen har jobbet med store merkevarer, organisasjoner og bedrifter i sosiale medier siden 2009, og ble kåret til «Årets personlighet i sosiale medier» i 2014. 
 

 

Hovedkontoret til Corporate Communications ligger i Oslo, Norge. Mange av våre kunder har også interesser andre steder i verden. Derfor samarbeider vi med et nettverk av kommunikasjonsbyråer som vi har tillit til og som har en tilsvarende kompetanseprofil og faglig tilnærming som oss i Corporate Communications. Dermed kan vi bistå våre kunder i flere av verdens viktigste markeder. For mer informasjon om vårt nettverk av samarbeidspartnere, vennligst kontakt endre.johansen@corpcom.no