Vil du lære å svømme på dypt vann?

Corporate Communications AS er et veletablert kommunikasjonsbyrå som fortsatt vokser raskt. Vi ser etter deg som vil lære raskt og få til mye.

TO KONSULENTSTILLINGER
Vi leter etter kloke hoder med nye ideer og stor gjennomføringsevne. Du er enten nyutdannet eller har noe arbeidserfaring, for eksempel fra kommunikasjonsbyrå eller annen relevant jobb. Hvis du er nyutdannet, bør du ha engasjert deg betydelig ved siden av studiene. Som person er du analytisk, strukturert, kreativ, serviceinnstilt og god til å skrive. Du er initiativrik og liker å ta ansvar. Vi utlyser følgende konsulentstillinger:

Konsulent – finansiell kommunikasjon og investor relations
Vi søker en person som har økonomiutdanning og er glad i finans og tall, men som samtidig er skrivefør og utviser god samfunnsforståelse. Du vil bistå våre rådgivere med finansiell kommunikasjon for en rekke børsnoterte selskaper, private equity-fond og andre privateide virksomheter. Du vil få mulighet til å jobbe med investorrelasjoner (IR) generelt, børsnoteringer, transaksjoner (M&A) og finansiell PR, samt at du vil ta i bruk hele den kommunikasjonsfaglige verktøykassa.

Konsulent - kommunikasjon
Dette er en variert stilling med stor fleksibilitet og mye rom for eget initiativ. Du vil bidra til å forme din egen arbeidsdag og arbeidsoppgaver, og du vil både arbeide i team og på egen hånd. Arbeidsoppgavene spenner fra å bistå kunder med analyse og interessentkartlegging, medierådgiving, strategi- og budskapsutvikling til operativt arbeid med kommunikasjonsarbeid generelt og sosiale medier spesifikt. Det er en stor fordel om du kan dokumentere spesiell kompetanse innen samfunnskommunikasjon, politikk og digitale kanaler/sosiale medier.

INTERNSHIP
Vi ser etter deg som er nysgjerrig på kommunikasjonsbransjen og godt i gang med relevante studier, gjerne innenfor økonomi, samfunnsvitenskap eller kommunikasjon. Du er samfunnsinteressert, analytisk, kreativ og serviceinnstilt. Du vil blant annet bistå med research og analyse, produksjon av skriftlig materiell og utvikling og implementering av kommunikasjonsstrategier og -planer.
Vi ser etter deg som kan være hos oss 1-2 dager i uken i 2-3 måneder enten høsten 2018 eller våren 2019. Dette blir vi enige om sammen. Stillingen vil bli honorert etter avtale.

VI TILBYR:

  • Spennende karriere- og utviklingsmuligheter i et raskt voksende og lønnsomt selskap
  • Et faglig stimulerende miljø med noen av Norges mest erfarne kommunikasjonsrådgivere
  • Mulighet til å arbeide med spennende kunder og utfordrende saker
  • En ubyråkratisk og fleksibel arbeidsdag med hyggelige kolleger
  • En av bransjens beste lønns- og kompensasjonsordninger
  • Arbeidsplass på et av de stiligste kontorene i Oslo

SØKNADSPROSESSEN
Søknad og CV sendes til rekruttering@corpcom.no innen 7. mai. Merk eposten med henholdsvis konsulent eller internship.

Dersom du har spørsmål til stillingen kan du ta kontakt med managing partner Are Slettan på e-post: are.slettan@corpcom.no eller telefon 922 22 978.

Corporate Communications (CC) består av erfarne rådgivere med bakgrunn fra næringsliv, organisasjonsliv, politikk og journalistikk. Selskapet leverer kommunikasjonstjenester som medierådgiving, finansiell kommunikasjon og investor relations, intern- og eksternkommunikasjon, lederkommunikasjon, politisk kommunikasjon, samfunnskontakt samt beredskaps- og krisehåndtering. Siden oppstarten i 2011 har CC hatt lønnsom vekst hvert år, og vi er i dag 19 ansatte. Vårt mål er at det skal være en glede å jobbe i og med CC.
 

 

 

Besøksadresse: Kavringen brygge 2, 0252 Oslo

Tel: +47 23 89 89 30 

Postadresse: Kavringen brygge 2, 0252 Oslo

Organisasjonsnummer: 996 379 183